Καλά Κρασιά, με την Μαρία Μαυρικάκη
«Για να κάνεις καλό κρασί, πρέπει να έχεις καλό αμπέλι» είναι του μότο του χημικού- οινολογού Γιάννη Μπουτάρη, του κυρ Γιάννη. Τι σημαίνει καλό αμπέλι; Ποιες είναι οι ελληνικές ποικιλίες κρασοστάφυλου; Πώς διαλέγουμε το κρασί που θα πιούμε; Ποια είναι τα μυστικά του τρύγου και της εμφιάλωσης; Πώς διαβάζουμε μια ετικέτα; Είναι το χαρμάνι τέχνη ή συνταγή; Καλά κρασιά: ποια η ιστορία και ποιο το μέλλον τους στην Ελλάδα; Μετά από «Εξήντα Χρόνια Τρύγου», ο Γιάννης Μπουτάρης συνομιλεί ξανά με τη Μαρία Μαυρικάκη. Απολαύστε τον «Πρύτανη των Ελληνικών Κρασιών» σε μια συναρπαστική ξενάγηση στο οινικό σύμπαν και στην κουλτούρα του καλού κρασιού.
Τελευταίο επεισόδιο
Προηγούμενα επεισόδια
Άλλα podcasts
-
Cucina Caruso, με τον Δημήτρη Παπαζυμούρη
-
Ψυχή και Σώμα
-
Conan O’Brien Needs A Friend
-
This is Love
-
Navigating Narcissism with Dr. Ramani
-
The History Podcast
-
Let's Get Dressed
-
Wanging On with Graham Norton and Maria McErlane
-
Bottled in China: A Wine & Food Podcast
-
Mega Hits - Mega Hits TikTok Radio show
-
Heavyweight
-
News Weakly with Sami Shah
-
Espresso English Podcast
-
Cinephobe
-
Jillian on Love
-
Smash Boom Best: A funny, smart debate show for kids and family
-
Dear Alana,
-
MEGA Stories | Το Podcast
