
Το κρασί με απλά λόγια
Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ. Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και ακούστε τα podcasts κάθε 1η και 15η μέρα κάθε μήνα.
Τελευταίο επεισόδιο
Μαρία Μπούμπα: Η καλύτερη οινοχόος της Αγγλίας είναι Ελληνίδα (01.09.2025)
Προηγούμενα επεισόδια
- Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση 20.07.2025
- Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου 06.07.2025
- Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό 22.06.2025
- Είναι το AI ο νέος σομελιέ; 08.06.2025
- Milia Riza: Το οινοποιείο που παράγει μόνο αφρώδη κρασιά 25.05.2025
- Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες 11.05.2025
- Γιαννούδι, Μαραθέφτικο, Μαύρο: Οι άγνωστες δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα 27.04.2025
- Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου 13.04.2025
- Ορυκτότητα στο κρασί: Γιατί διχάζει τους ειδικούς; 23.03.2025
- Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού 05.03.2025
- Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας 16.02.2025
- Ξυνιστέρι, σπούρτικο, μοροκανέλλα: Ο κυπριακός αμπελώνας κρύβει θησαυρούς 26.01.2025
- Μαρία Κατσούλη, πώς ήταν να είσαι οινοχόος στα μακρινά 90's; 11.01.2025
- 20 κρασιά για το 2025 29.12.2024
- Τα κρασιά που ξεχώρισαν το 2024 22.12.2024
- 9 ιστορίες για τον κυρ-Γιάννη και το κρασί 01.12.2024
- Τι κάνει το prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο; 16.11.2024
- Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο 29.10.2024
- Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας 13.10.2024
- Εκπέμπει SOS ο ελληνικός αμπελώνας; Ο γκουρού της αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς απαντά. 29.09.2024